Relativní chaos

Relativní chaos

Anotace: Je to právě ta chvíle před dalším výtvorem v naších hlavách.....

Šestá lampa prosvítí malebné,gigantické výtvory...
Z osmé teploty se snad nápad vyrojí...
Druhý shluk nálad v nebi schovaný...
Pátá židle plave v moři a pomalu se topí...
Desátá rozkousaná tužka...
Vynesou ji moji andělé do ráje poznání?
Malí páni jsme na dvacátou nudu století...
Autor mateska, 20.04.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé, ale mimo parketu mého já.. :-)

20.04.2006 20:08:00 | Buližník

Surrealismus se tu jen tak nevidi... povedená

20.04.2006 18:53:00 | Tomáš Ektus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí