Vězení

Vězení

Anotace: ..jděte do vězení,maj tam pěkný sezení:)

A víc už nic jen půlměsíc
A ostnatý dráty
Zkřížený hnáty
Vysoké napětí
Ráj na druhé straně
Nebo smrt v zápětí
Smířit se s osudem
Nebo to zkusit
Věčně tu nebudem
Přece se dusit
Radši zemřít než žít
Chci tě zase mít *
Autor ten v koutě, 20.04.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí