Přátelství

Přátelství

Anotace: ...

Naše bezvládné duše bloudí tmou,
bohužel nic moc nezmůžou.
Koukám na okolní svět
a myslím si, že se v nás splet.
Doufám, že se nám život změní.
Život, který bude bez utpení
plný lásky a přátelství.

Naše přátelství je více jak kamarádství
můžeme si koukat pouze do očí,
i beze slov si rozumíme,
jak tak na sebe koukáme.

Naše bezvládné duše bloudí i nadále
černo černou tmou,
Sic již nejsou samy,
hledají cestu z noci
na světlo - pochopit proč
nám to život dělá,
bloudíme spolu bez pomoci,
černo černou tmou.

Sice už nejsme tu tmu sami,
jsme na tu tmu dva.

Ve dvou se to lépe táhne,
možná to přemůže naše duše bezvládné,
ale, co ?
Máme jeden druhého.
Autor Niobi, 21.04.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

2Mau: mnjn to je tak kdyz nekdo nepochopi myslenku

01.05.2006 20:05:00 | Niobi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí