Jak? (temná myšlenka)

Jak? (temná myšlenka)

Anotace: ...stalo se vám někdy, že ve dvanáct v noci místo abyste spali vás napadne verš a vy musíte pokračovat dokud nejste spokojeni?

Jak tenký je život, jako nitka navléknutá v jehle.
Jak pichlavý je strach, jako jehličí statné jedle.
Jak hluboké je zklamání, jako obloha, kde snít se dá.
Jak potupná je prohra, jako falešné přátelství které každý zná.
Jak zoufalá je krádež, jako když rty v poušti smočí.
Jak lstivá je lež, jako démon nevinných očí.
Avšak k čemu potom smrt přirovnat..jako když anděl ďáblu se snaží vyrovnat.

FoR mY aNgEl...
Autor P.e.A.c.E., 21.04.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí