Ze života

Ze života

Anotace: Ať si o tomhle myslí kdo chce co chce, je to jeho věc, ale myslim, že to docela sedí :)

Život žiješ jenom jednou,
nejsou to však závody,
tak neztrácej chvíli žádnou,
užívej si pohody.

Do koho vložit důvěru,
čemu člověk věřit má?
Dneska vážně jenom tomu,
koho máš fakt nejvíc rád.

Vždycky se drž upřímnosti,
ať líbí se ti nebo ne,
přepadne-li tě záchvat zlosti,
tak ten brzy pomine.

Využij hned každou možnost,
kterou jenom budeš mít,
pro lásku, touhu, hlavně něžnost,
pro ty se vyplatí žít.
Autor Richard LaFontaine, 22.04.2006
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí