Život z čokolády

Život z čokolády

Anotace: ...zase trošku filozofování ze šuplíčku ..:o)

Život lidí je tak křehký
- stačí slovo
a rozláme se jako
tabulka čokolády
Můžeš ho potom jíst
po kouskách,
ale už nikdy nebude
takový, jako
když byl v celku ?
Co s tím ?
Najít si novou čokoládu ?

ALE CO KDYŽ TAHLE BYLA POSLEDNÍ ?!!!
Autor Beepat, 15.12.2004
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí