Sebepoznání

Sebepoznání

Anotace: ...dnes do třetice - a zase ze šuplíku :o)

Každý den klopýtám
se svým osudem na zádech
přes oraniště života
Pády nepočítám
a na překážky před sebou
se snažím nemyslet.
Vidím jen cíl
Kdesi v nedohlednu
je to po čem toužím
Možná někdo nevěří,
že jdu správnou cestou
ale já jsem si jistá
Jistá tím,
že všechno co dělám,
je snadné odmítnout
a těžké pochopit
A tak klopýtám
každý den se svým osudem...
Občas zakopnu sama o sebe
protože se víc odmítám
než chápu.
Autor Beepat, 15.12.2004
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí