Za oknem prší...

Za oknem prší...

Anotace: inspirováno kapkami deště

Za oknem prší
Kapky se snáší
Jak v mojí duši
Jako když pláči

Kapičky stékají
Po oknech, po střechách
Já pláču potají,
Ze smutku ne. Mám strach.

Bojím se, že se nic nezmění
Bojím se, zůstat ve vězení
Bojím se, že tohle neskončí
Bojím se Ti pohlédnout do očí
Bojím se, že až přijde čas
Bojím se, že spát budu zas
Bojím se, tak slzy roním
Tváře mám vlhké. Vážně se bojím…

. . .

Za oknem prší
Je tam tak temno
Jak v mojí duši
Prší až na dno.

A stále, bez konce,
Přináší chlad
Hustě a drobounce
Kap.. kap.. kap..

Mám strach…
Autor Kyselinka, 22.04.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klidně si ji někam napiš, mě to potěší :)

22.04.2006 23:06:00 | Kyselinka

wow .. doufám, že nebudu vadit, když si jí někam napíšu ? :)

22.04.2006 22:57:00 | Sharon

Páni..

22.04.2006 22:14:00 | Saen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí