Staré časy

Staré časy

Anotace: ..........

Svět přestává
existovat tak,
jako dřív...
...umírá

Svět bez umění
není ani holou skálou,
neboť i ta v sobě skrývá
střípky poezie.
Generace techno-maniaků,
kalhot do zvonů,
které teď nepatří hippies.
Jimi by se
obrátil v hrobě
nad przněním
Light my fire...

Co to do vás vjelo?
Barevný rty,
stupidní účesy
a na tričku DJ.
Co budete dělat,
vrátí-li se staré časy?
Budete hledat
únik před realitou?
Drogy?
Ale jo, jen si dejte,
každej na něco pojde...

a až budete pryč,
potom já začnu žít.
Autor M.M., 15.12.2004
Přečteno 566x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí