Mlha

Mlha

Anotace: umění je podívat se do tváře vlastním emocím a usmát se na ně

Má krok tak lehký a tichý
chlad je jí nejbližší cit,
přináší tajené hříchy,
co v močálech chtěli jsme mít.

Jemný šat, ale skromná není,
najde si každičký kout,
v kterém se emoce šklebí
z rezavých kovových pout.

Je lehká a přitom má sílu
vyhledat v nás jedno já,
hraje dobrou i zlou vílu,
co pohádku zachránit má.

Sluneční paprsek září,
najít ho v sobě, jsi král
a mlha s vědomím v tváři
jde dál.
Autor Cecilka, 16.12.2004
Přečteno 628x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásne zahmlená báseň

07.08.2006 13:04:00 | pretorius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí