letím až na konec

letím až na konec

Anotace: pád až do hlubin temnoty...

Po ochozu vysokém přes 200 metrů,
procházím se bosá, baletím,
dělám společnost nebi a větru,
kam asi, kam poletím...
zavírám oči, slza stéká po tváři,
ruce rozpínám a šeptám,
tak pro tebe, můj lháři,
na odpověď však se neptám.

Beru si hrstku něhy do dlaní,
slunce je na dosah,
poslední svítání,
mám trošku strach...
vzpomínám na bolest, na beznaděj,
mmm, tak to je můj důvod, tak děj se co děj.

...poslední slova a letím,
pro Tebe lásko, hrozně tě miluji,
pá světě, navždy se loučím,
věčnost jsem, v nebi kraluji...

Pouštím se...jsem volná, letím,
z mostu na mě volají lidi,
...ó ano, já se chytím...
jen to čeho se chytnout tu chybí...

Haló!Ona nemá tep, nedýchá.
Volejte sanitku. Rychle nosítka!
Autor darkDemons, 24.04.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miiimo?!

25.04.2006 20:09:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí