Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: ...

Miluji Tě

Proč stále jen sním
A stále nehledám
Proč stále nemám dost
A přesto všechno mám
Proč dostávám lásku Tvou
A někdy toužím po cizí
Proč křivdím Ti mnohokrát
A nikdy mě to nemrzí

Proč mou duši máš
A proč mou lásku trápíš
Proč někdy jsi hodný
A někdy mě tak dráždíš
Proč já dráždím Tebe
Když vlastně šťastná jsem
A když už mám Tebe –
Tak co je teď mým snem?

Já o lásce jsem snila,
A já ji našla v Tobě,
Já chtěla milovat Tě
Být s Tebou šťastna i v hrobě
Však když už člověk něco má
Tak toužím po něčem víc
Já přijdu si tak falešná
Už nestačí líbat Tvůj líc
Já přijdu si tak falešná,
Zároveň nevinná…
A ve mně, lásko moje krásná,
Tvůj oheň náhle zhasíná

Jiskru se snažím vzkřísit,
Zas a znova,
Stále,
A pak Tě toužím políbit – vášnivě, a nenadále

Já, lásko, nevím, po čem toužíš,
Ale dál chci s Tebou žít,
Ač mé srdce někdy soužíš,
Kéž jen Ty mě budeš mít…

V Tvém objetí jsem zas a znova,
Dokola opakuji
Ta dvě vratká, plytká slova – Lásko, já Tě MILUJI
Autor Ammazonic, 25.04.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenka se mi líbí dokonce jsem tom poznala sama sebe. Je pravda že když člověk o něčem sní a pak toho dosahne už to pro něj není vzácné a on si přijde vinen že si neváží toho co má...zvláštní pocit.ale když to ztrací tak mu to zase dojde.Moc pěkné

03.08.2006 10:11:00 | nathre

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí