SKUTEČNÉ JÁ

SKUTEČNÉ JÁ

Anotace: Jsem neschopná citu.

V mešitách zpoza zavřených víček
Meditace tráví sečtělost pokorné duše...
Tam při tanci odstavím samu sebe.
Úplně bez citu, natolik já...
Jakou jsem.

Tam překonám své poslání.
Nanebevstoupení a zmrtvýchvstání...
Nezdolná jako kdykoliv předtím.

Má víra je duchovní síla.
Zbraní čistá mysl.
Sebeukájivé zadostiučinění

Jsem moudrá jako sám Budha.
Modlím se ve smyslu otupení
a očisty těla.

Nemůžeš odporovat.
Vytvořil jsi mě.
Autor Turmalina, 25.04.2006
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí