Pro mojí kamarádku

Pro mojí kamarádku

Anotace: za všechno

Když se trápím,tak si stále se mnou,krásnými slovy hladíš mojí duši jemnou.
Když je mi smutno a pláču stále,ty mi pomůžeš vstát a jít dále.
Když láska nešťastná mému srdci ublíží,ty mě vždy zbavíš těch zlých potíží.
Když na mě někdo nemluví hezky,pustíš na nějz očí hněvavé blesky.
Děkuji,že tě mám!!
Autor Bejby, 25.04.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako sms by to jistě potěšilo, nicméně s poezií si to (podle mi) moc netyká. Ne vše, co se rýmuje, je báseň. nehodnotím.

25.04.2006 17:50:00 | hauskaa

A kamarádka je určitě ráda, že má Tebe!

25.04.2006 16:03:00 | Sára Misíková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí