Jen pár řádků nakonec

Jen pár řádků nakonec

Anotace: Nevim, jestli jde dál bez něj žít??!!

Jen pár řádků nakonec

Píši pár řádků
když s ránem se probudím
píši Ti je na památku
zda si je četl-se nedovím

Píši pár řádků
když odbije poledne
nejsem zcela v pořádku
bledá tvář mi ještě více pobledne

Píši pár řádků
i v temné půlnoci
doplním lásky dávku
už mi není pomoci...
Autor Niké, 25.04.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí