Kdo je MY?

Kdo je MY?

Anotace: Co vlastně jsme na tomto světě,jaký význam máme.Co nebo kdo jsme?

Co jsme?
Jsme kamínky na cestě,
deště kapky.
Zářez na dřevě,
částečka prachu ve vzduchu.
Hvězdy na nebi,
čísla v nekonečnu.
Jsme jedineční a přesto malí.
Autor Haydée, 25.04.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí