Za svítání

Za svítání

Anotace: ... návrat po menší době

Já šel ranní rosou
stíral kapky krve z trávy
Já šel bosou nohou
sbíral něžné rány

Já šel za svítání
ani na krok neviděl
Já šel za snem a svým přáním
o cestě nic neslyšel

Já šel za svítání
oči ještě zavřené
Já šel holou plání
brkal o lži kamenné

Já šel a teď stojím
nad hrobem čerstvým, novým
Já stál a teď ležím
jak hluboko však nevím
Autor James, 25.04.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduché, prosté a přece se mě to něčím dotklo (ale jen v dobrém)...takový pocit, jako bych to někdy zažila..

25.04.2006 17:35:00 | Figi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí