Život

Život

Anotace: Život je slovo, které nevnímáš. Uvědomíš si, že je až když umíráš...

Život je povedené dílo Boha.
Někteří si myslí opak,
ale je tomu tak.

Často se chci toho života zbavit,
ale zjistil jsem,
že život je dar.

Dar, kterého si musíš vážit.
Dostaneš jen jednu příležitost
a té se drž.

Bez života je ti
i LÁSKA k ničemu.
A to už je pádný důvod k přežití.

Proto si života užívej
dokud můžeš.
Šanci jen jednu máš,
než něco uděláš...PROMYSLI SI TO...!!!
Autor Lord Wooler, 25.04.2006
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano dobrá myšlenka, život je vážně dar!

22.03.2009 10:40:00 | kikis

člověče, to je moc dobrá myšlenka!!!

27.04.2006 19:26:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí