Prosím, snaž se vším

Prosím, snaž se vším

Anotace: Děj není specifikován...:P

Koukej, tam jsou masy lidí.
Koukej, nikdy se neztratí....

Nejsem si jist,
zda možné to je.
Zlo to mohlo sníst,
lží to zabije.
Vidíš, byli jsme dva.
Chvíli jsem nedával pozor - byla tam ona.
Je mi to líto,
každý chyby dělá.
Když viděl jsem,
co stalo se,
Křičel jsem: „Běda“
Já vím, ty to chceš také zpět.
Chtít ale nestačí,
Doufám, že zpraví to těch pár vět.

Prosím, snaž se vším.
Snaž se vším, co v sobě máš.
Vlož tam duši svou.
Prosím tě o to.
Pomůžu ti tou mou.

Stala se chyba,
teď se cítíš jako ryba.
Jako ryba na souši.
Proč?
Pomoz mi, já na to nestačím.
Bože, proč jen idiot můžu být?
Proč tě zpět nemůžu mít?
Ďáblova myšlenka chvíli tu byla.
Tys celou dobu věděla, že tady byla!

Prosím, snaž se vším.
Snaž se vším, co v sobě máš.
Vlož tam duši svou.
Prosím tě o to.
Pomůžu ti tou mou.

Lásko, já cítím.
Lásko, já vím, že daleko jsi.
Řekni, musela ses tak pomstít mi?

Koukej, lidé odchází.
Koukej, on to řekl:
„Ti dva se nachází...“
Autor Václav Zoubek, 25.04.2006
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ona šla,
bez jediného otočení,
chtěla napravit chyby solné děvy.

AU PÍCHL JSEM TĚ

To, co za tebou celou cestu vlá
není temné zakončení,
ale krajka šípu a křišťálové chvalozpěvy.

12.12.2006 00:14:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí