Drobty zpod mozkových závitů

Drobty zpod mozkových závitů

Anotace: /* dělal jsem pořádek v hlavě a vymetal ...*/

Nesoutěžní Soutěžní Haiku z Ostravy
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
/* opravdu jsem se tehdy na víc nezmohl – a nejdřív jsem nevěděl, kde vzít papírek k zapsání (!) ... a potom jsem to tuším nějak zaspal ...*/

Mne nenapadlo
Nic Tak se asi nechám
Namlít na psí žrádlo

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jaro a minisukně
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
/* jeden pohled z okna autobusu aneb "sveřepý šakaly zavyle vily" */

Lehce jak vánek
Jdou nožky hlavou mou Však
Úpím tou tíhou

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jaro a blůzičky
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
/* netřeba víc slov */

Pahorky prsů
tenkou látku vzpínají
Mozek vytěsní

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ODEZDIKEZDIZMUS
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
/* snad něco jako epigram */

Má mysl ta létá jako kyvadlo
Hned "Ano" - Hned "Ne" - A nic mezi tím
Ptáte se proč teď na Vás se s tím obracím
No nic - jen mne to tak napadlo
Autor Hary_nš, 25.04.2006
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady to dílo
je dle mého mínění
docela skvělé

a Odezdikezdismus je bezva :-)

28.04.2006 22:23:00 | Mr.George

Epigram jednoznačně vede! :-) A Jarda to skvěle rozsekl... :-)

26.04.2006 09:41:00 | Krtica

S tím mozkem jsem si vzpomněl na svoji medicínskou poučku: Když pracují žlázy s vnitřní sekrecí, nemá do toho mozek co kecat.

26.04.2006 09:18:00 | JardaCH

Jo to má mysl se zastavila uprostřed a neví kam se hnout...ten snad epigram se mi líbí.

25.04.2006 23:34:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí