...zase jedna taková

...zase jedna taková

Anotace: ???

ZASE JEDNA TAKOVÁ

Do tvý pasti chytil jsem tvý slasti.
S pánem Bohem stanu se neznabohem.
Dokoulit tu krychlovinu štěstí.
Nalámat zlámané srdce zdrcené.
Koukat ve tmě se zavřenýma očima do dálky.
Opíchat pany,kurvící se děvky bez charakteru.
Vodou vysušené,děti,zmrzačené dospělími.
Nacistickej žid,řve o rasizmu proti bílejm.
Katolickej kněz čte při mši bibli Satanovu.
Tak čemu mám věřit a komu.
Autor Tomik Novot, 26.04.2006
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí