Snad i o nás

Snad i o nás

Anotace: ???

SNAD I O NÁS

Mám ji rád.
Libí se mi její vnady.
Líbí se mi,když vedle mě spí.
Její vůně,vůně černých dlouhých vlasů.
Její krásná malá prsa,
ale né zas tak malá,tak akorát.
Její polibek,
její vypršelá vůně po celodenní dřině.

Ach…,…její…,…hmmm.

???

Tak proč musím 150 dní v roce být sám?
Asi se k sobě nehodíme.
Jsme protiklady.
Jsme anoda a katoda.
Dobít se a jít dál.
Autor Tomik Novot, 26.04.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí