Jen chtít

Jen chtít

Anotace: Ztrácíš sám sebe kvůli stresu a problemům dnešní doby?... Pusť je k vodě...!

Chodím sem a zase tam,
neustále někam spěchám
a co z toho mám?
Proč ničit se tak nechám?
Stále slyším jen,
Není a nebyl na to čas,
nemám dobrý den,
ve stresu jsem zas.
Otevři očka človíčku! Žij zase rád,
buď zase malý,
ať si stár nebo mlád,
radosti buď znalý!...
Nech práci či školu svoji,
nejsi otrok,
nejsi ani včela v roji!
Buď dál, stačí jenom o krok…
Povinnost ti někdy šeptá: „Jsem tvůj kamarád.“,
Ale znáš ještě také lásku?
Víš, co je mít druhého rád?
Vše to dáváš v sázku…
Zamysli se, buď si pánem.
Vrať se k těm, co maj tě ještě rádi,
začni večer nebo s novým ránem,
spolu s láskou zbyli kamarádi…
Všichni, co tě znají,
Tě chtěj zpět… Tak to zkus!
Maj tě rádi!
Autor Bojador, 26.04.2006
Přečteno 548x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je krásná básnička.. osloví! a je pravdivá.. 100

26.04.2006 21:56:00 | Terry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí