přirozený výběr

přirozený výběr

Anotace: .

Prázdný list
Je průhled do světa,
Kde každé další slovo
Musí z kola ven.
A já je zkouším
šmírovat klíčovou dírkou.
Autor Art Brasi, 16.12.2004
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí