Maličká tanečnice

Maličká tanečnice

Anotace: ...když přijdeš o důvod žít.

Bloudím nocí a hledám ruku tvoji.
Vyprahlá ústa touží po krůpěji.
A žízní ač z očí kanou
slzy s tvým na neshledanou.

Zavřený do čtyř stěn a jejich mlčení
bělobou obestřen samoty klíčení.
Zavřený do čtyř stěn a jejich ticha
bělobou obestřen co teskně dýchá.

Maličká tanečnice ze skříňky hrací
pohyby ladnými ke světlu mě vrací.
Ale čas spolkl klíček a představení končí.

A po děkovačce? Spadne opona a klec.
V ní já, bezejmenný pitomec
žíly prázdné v ruce nůž. I takhle život končí
Autor DodgerKT, 27.04.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí