Jen tak - nic.

Jen tak - nic.

Anotace: Věnováno člověku, který předběhl svůj konec a tak už se nevrátil.

daleko od smaragdových řek
tam kde čas mizí vítr tě provází
všechno i nic - už nedohání tě věk
ve snech a vizích jen tak se procházíš

kolikrát jít až na okraj – jenom tak
tolikrát štěstí zas křídly zamává
s úsměvem sbohem ti dává
ještě se dívám jak letí do oblak

v myšlenkách o tebe zakopávám
a že je něco dál - ten děj mi nedá spát
osudem sám se loudám - kamkoli můžu
zmizelo prokletí - to z konce nemít strach

dřív než i já, dotknu se jednou hvězd
ještě se ujistím co věcí je naopak
jen snad číms zaplatil dostaneš taky zpět
tím smutek zaháním že je to možná tak...
Autor Adam Piston, 27.04.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí