Přání

Přání

Anotace: :))))))))))))))))))))))))))))))

Kéž bych zas mohla miminkem býti,
kéž bych se mohla batolit v kvítí!
Kéž bych se mohla zas učit první slova,
začla bych všechno jinak a znova.

Chci od života druhou šanci
a všechny moudrosti odnést si v ranci.
Taky špetku štěstí chtěla bych mít,
abych se mohla s životem bít!!!
Autor Adéla Víchová, 16.12.2004
Přečteno 494x
Tipy 1
Poslední tipující: olnek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vyjádřená přání ve verších.

17.10.2005 08:17:00 | Lucie Plocová

Tahle se mi opravdu líbí...Je pěkně podána a uričtě sděluje přání mnoha lidí.

09.10.2005 19:06:00 | Sawati

Hezký

05.10.2005 20:16:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí