Prooč?

Prooč?

Anotace: Kdopak odpoví?:)

Proč jsou na světě války?
Proč mezi dvěma světadíly takové dálky?
Proč lidi trápí se?
Proč nemají už tak rádi se?

Proč křičí na sebe?
A neváží si nebe?
Proč jsou hádky?
A cizí svátky?

Proč zvířátka týrají?
A pohřby se konají?
Proč jednou milují se?
A podruhé rozvádí se?

Kdo mi na to odpoví?
Nikdo nikdo mi nic nepoví!
Však já odpověď dobře znám.
Pokud chceš ji vědět tak ti jí dám!

Proč? Protože takový je už život!!!
Autor Darsie, 16.12.2004
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí