Beruška

Beruška

Anotace: uu

Sbírka: Život

Jsi hladina mého srdce, beruško má.
Jsi kapka na mé ruce, ztracená.?
Ztracená nikdy nebudeš, pokud jsem
tady já
a ty zatím bojuješ, sama samotná?
Neznám nic hezčího než upřímnost do očí
a neznám nic většího, než co s tebou
zatočí.
Ale když každy, uvidí Tě jako zmatenou.
Otoč se já stojím vždy za tebou...
Autor Roman.Bernny, 27.04.2006
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je pěkně napsané:)

07.11.2006 19:03:00 | petrželka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí