Sever či Jih

Sever či Jih

Anotace: jednou jdeš tam pak zase zpátky.. v srdci máš zmatky a rozum Ti nepomáhá...dvojí volba-každá drahá!

Proč musím volit-Sever či Jih?!
Proč musím jen jedním směrem jít?
Melodramatický spor v nitru se odehrává.
Rozum staví se na odpor-rozhodnout se zdráhá.

Sever či Jih?
Kam šla bych ráda?
Vybrat si Přítele či Kamaráda?
Rozdílní jako Noc a Den...
Kéž zdál se mi ideický sen!

Proč musím se rozhodnout koho mít ráda?
Sever či Jih?
Přítele či Kamaráda?
Rozum řeší spor-jednou jde tam, pak zase zpátky.

A sedce staví se na odpor!
Nikdo se ho neptá...
Myšlenka Myšlenku deptá...
Sever či Jih?
Koho mít ráda...???
Autor Gwladus, 27.04.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud je ta myslenka se severema jihem tva, potom smekam:-). moc pekne. 100

02.05.2006 19:25:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí