Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: ....

Déšť a mraky
Blesky a hromy
Na ulicích vraky
Vypálené domy

Kroupy a sníh
Zemětřesení a vichřice
Proudem teče líh
Zbytečné je modlit se

Popel a prach
Požáry a povodně
Mrtvoly a strach
A tak dál podobně
Autor Žiťa, 27.04.2006
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, to je fakt Apokalypsa...
co nějaká Naděje?
Není pro ni místo?

27.04.2006 22:14:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí