Sen

Sen

Anotace: ... taky máte takové?

V noci, když není den,
krásný ke mě přijde sen.
Krásně se mi zdá,
a už to nejsem já.

Kolem mě spousta lidí,
od známých, až do nevidím.
Všichni se mnou v objetí,
až do nebe s epoletí.

Když do nebe se dorazí,
a mraky se před námi rozrazí.
Tak nádheru shlédneme velikou,
co ani představit si nejde najednou.

A najednou je ráno čas vrátit se zpět,
na ten náš krásný svět.
Autor Darsie, 16.12.2004
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí