On

On

Anotace: ...zlobí mě, zlobí..

Miluji ho, chci ho moc,
vyhlížím ho, čekám dlouze,
každou, každičkou noc.
Bude vyhověno mojí touze?

Drásá mě to, co pak s tím?
Přijde, nepřijde, už se lekám.
Jídlem se snad uklidním...
Nepomohlo, stále čekám!

A když se mu odevzdávám,
už je skoro nad ránem.
Ani nevím, kdy to vzdávám,
spánek je tím tyranem.
Autor Popelka, 16.12.2004
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí