Smějme se a milujme

Smějme se a milujme

Anotace: prosím

Jednou radost, podruhé splín
tak to má být, já vím.

Jednou láska tě laská
podruhé na očích černá páska.

Někdo se narodí, jiný zemře
jinak to na světě prostě nejde.

Já vím, všichni to víme
sžírá mě pocit,
že málo se snažíme
rozdávat úsměvy, rozdávat lásku
a o černou pásku?
se život postará sám...
Autor takova, 17.12.2004
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí