Jen prasknout

Jen prasknout

Anotace: Znáte ty chvíle těsně před bouřkou? Tak to je něco podobného..

Je to jako, když nafouknete balónek k prasknutí
a s napětím pozorujete,
co se bude dít.
Těch několik málo vteřin předtím
je tak neuvěřitelně dlouhých, vzrušujících a plných očekávání.

Jsou to chvíle, kdy se vám zdá ,
že vaše srdce tepe tak pomalu,
že doba mezi jednotlivými údery trvá snad celou věcnost.
V těch pár okamžicích,
kdy se stoprocentní pravděpodobností víte,
že něco přijde,
i když přesně nevíte,
jestli to co se stane
vás naplní radostí a pocitem štěstí na dlouhé hodiny,
možná že z nich budete žít i pár dní,
nebo vzduch prostě jen tak vyšumí

Tak jen těch pár vteřin stojí zato ten balónek nafouknout
a užít si těch pár chvil napětí
a zapomenout na svět kolem.

A není to právě proto, proč i Vy nafukujete balónky?
Autor Raallio, 28.04.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já vím že to není báseň,nožná by se to hodilo spíš do fejetonu, ale dal jsem ji prostě sem,tak mi to odpuste :-)

29.04.2006 20:19:00 | Raallio

Já vím že to není báseň,možná by se to hodilo spíš do fejetonu, ale dal jsem ji prostě sem,tak mi to odpuste :-)

29.04.2006 20:19:00 | Raallio

Silná myšlenka, jen bych toto dílko neřadila k básním.

28.04.2006 22:53:00 | Miskitka

Je to fakt moc pěkný:)

28.04.2006 20:07:00 | Saen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí