Optimistická

Optimistická

Anotace: :o))

Na světě je přece krásně,
barvy kolem zase jasné,
tamhle běží myška šedá,
k snědku asi něco hledá.

Očička jí jenom hrají,
žijem přece v malém ráji.
Stačí jen být optimisty,
výsledek je potom jistý.

Chce to úsměv, lidičky,
třeba krátký, kratičký.
Dobré věci ocenit,
na světě rádi být.
Autor Mirčaa, 17.12.2004
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí