Vánoční pohádková

Vánoční pohádková

Anotace: Pro všechna dobrá srdce, zejména pak Beana, Sybíska, JirkuS,j.c.bena, tuleby, Fallena a spoustu jiných, samozřejmě i pro ta srdce, která se tváří tvrdě, pokud tenhle "dar" unesou:-)

Hledám slůvka pro krátké přání,
co má sváteční krajkování.
Už mnoho na papír jich sklouzlo,
by vyjádřilo citu kouzlo.
Ale já zkouším psát je dál,
vždyť dneska nemám jiný dar,
než Myšlence s Láskou proplést dlaně
a posadit je v skvostné saně
a po sněhově bílém mostě
je poslat k Tvému srdci prostě.
Doprovod saním není třeba,
čisté se v sněhu marně hledá...
Až strážce srdce z chvilky spaní
vyruší tichý příjezd saní,
snad otevře jim vstupní brány
a srdce přijme zvláštní dary,
s vánoční něhou požehnané,
pro Tebe, pane...
Autor Cecilka, 17.12.2004
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádherné prianie:o)))

07.08.2006 13:05:00 | pretorius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí