Modlitba v dešti

Modlitba v dešti

Anotace: Věnováno?

Dešti jenž zkrápíš moji tvář,
odpust mi ten lidského života svár,
smyj ze mě toužebný krásný hřích,
dovol mi vzpomenout jak krásný je smích.

Ty jediný víš jak chutná ta chvíle,
kdy vzdáš se toužebné víle,
tak prosím odejmi těla chtíč,
prozraď mi jak v noci krásně spíš.

S tvojí silou jiný rovnat se nemůže,
ale ty nejsi jen nádherný sen, že?
Kapka po kapce do kanálu mizí,
cítím duši tvou, úplně cizí.

Dešti jenž vláhu poskytneš tělu,
odpust mi tu minulou středu,
vzpomeň jaký ty býval jsi,
ty přec víš co já jen chci.

Dešti jenž trápíš duši mou,
kéž bych mohl s tebou v noci plout,
dovol mi vzpomenout na čas minulý,
dovol mi ať mohu být smutný.

Vzplaň ty nebeským ohněm,
stále doufám, že jen proplouvám snem.
Smyj ze mě ty hříchy těla a srdce,
pomoz mi smít ty krvavé ruce.

Dešti odpusť mi úplně vše,
dovol mi psát krásné mše,
za jedno srdce, jednu duši,
prosím ať mám možnost říct jak ti to sluší…
…Živote…
Autor Láďa, 29.04.2006
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super moc pěkné.100%

29.04.2006 15:45:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí