Poetry

Poetry

Anotace: za skvělé pomoci Bájíka vzniklo tohle dílo a tak i jí připisuji autorská práva :)

V mysli zuří prázdná věta,
-srdce zběsilým rytmem tepá
hudba zmáhá osud Světa
v rytmu soulu zní krvavá veta...

Chtěls' najít andělů ráj...
prosinec proměnil se v máj
vítr tiše šeptá ti svou báj
konec všem snům a nadějím... Don't cry!

Pozvolna proměnil půlnoc v den,
zločinec, jež stal se mým snem
Duše stromů šeptem praví,
že noc tvou bolest nenapraví
že brzy přijde jiná doba
ztracena bude svoboda...

Konec je bláhovému snění...
krev stáká... časy mě mění
vesmír mění nejen čas
ta bolest a hněv je v nás!

Svou minulost s přítomností spjal...
pochybný panovník, pobudů král.
Amorův šíp prý kouzlem bdí,
láska ve zlo se promění

Jakou cenu má snění? Když touha se stále mění??
možná v dáli kdosi touží, možná i on se souží...
najít cestu k zapomění...
-tady žádná cesta není...
Autor Gwladus, 29.04.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no to bych sla samam proti zdi kdybych ti dala min nez 100. jenom, vsak vis..nektere vety jsem chtela napsat jinak, trosku s lepsim rytmem ale to nevadi, myslim ze se nam povedla :-))...

02.05.2006 19:28:00 | Bajík

Mě se to zdá dobré, takové propracované. Někdy tam sice ujede nějaká frázovitost, ale tu smeje jiný kvalitní obrat.

29.04.2006 18:09:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí