Život

Život

Anotace: .....

Vždyť Život je krátký ,tak si ho užij.
Vždyť Život je krásný ,tak proč jen snít.
Na svetě je tolik krás ,tak proč je nevidět.
Svět je tak velký a ty si připadáš tak sám.
Tak se už probud´ a podívej se kolem sebe
vždyť přátel máš dost a stejne si zklamán
já ti bohužel pomoci neumím
vždyť cestu si každy musí najit sám
tak se mne už radši na nic neptej
já si chci svůj sen snít konečné sama
Autor 89Rosa, 30.04.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí