V sauně

V sauně

Anotace: můj nejoblíbenější relax....

V myšlenkách se trochu toulám,
tělo nahé, dýchám ústy,
vyhovím dnes všem svým touhám,
už otírám si čelo prsty.

První kapka potu napříč tělem hlásí pád,
Od šíje přes ramena, hrudník, pupík, kolena,
loudá se snad všude tam, kde líbal bys mě rád.

Hlava se točí, rozdýchám to... snad?
Představy dotyků nejsou na vině,
je mi horko, tady pomůže jen chlad.

Řešení se hledá snáze
Studená sprcha, či chladivá tůň
Jsem ve stavu extáze
a srdce mi běží jak splašený kůň
Autor Popelka, 17.12.2004
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí