Ten chtíč!

Ten chtíč!

Anotace: ...

Tvé oči...
třesoucí ruce mé se Tě dotýkají.
Chvějí se...
hříšné myšlenky mě napadají.
Nejsem už bez viny, dotýkám se Tě bez příčiny a hodina rozpadá se na vteřiny.
Tvá ústa...
cítit je chci na těch svých,
vím tohle je největší hřích, zavírám oči, ať padá sníh.
Zebou mě minuty bez Tebe - nevěrou zamykám cestu si do nebe.
Autor Ninka, 30.04.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nejsem už bez viny, dotýkám se Tě bez příčiny a hodina rozpadá se na vteřiny.

--- opravdu Ti to připadá jako kus básně?

30.04.2006 19:05:00 | SNOWGIRL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí