Stojím na břehu

Stojím na břehu

Anotace: nostalgie a stýskání..

Stojím na břehu,
v rukách poušť, tak vyprahlou a samotnou.
Stojím na břehu a Ty v dálce snad sníš.
Přemýšlet mám dnes sama nad životem mým...
..pouze má minulost se mnou tu sdílí břeh.
Nad životem já v myšlenkách hledám ten kousek slunce,
co čas uběhlý mi dal.
Nad životem dumám, proč s každou nocí stárnem.
A stromy naslouchaje myšlenkám se smějí i pláčou...
....a mé dlaně žízní dál...
Autor Lenny, 30.04.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stojím na břehu, v mých dlaních poušť...
...pouze má minulost se mnou tu sdílí břeh

to je moc krásné, chytilo mě to za srdce

30.04.2006 19:11:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

....a mé dlaně žízní dál... (senza nápad, jen co je pravda :)

30.04.2006 18:45:00 | SNOWGIRL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí