Anotace: si žiju

Tak den začal zpěvem
to ráno u kafe
pak zákeřná šelma v těle
skvrna na botě

Dál jíš suchej chleba
bez hlasu povídáš
prázdná jsou tvoje slova
seš páter Koniáš

V půl pátý bijou zvony
pot si utíráš
rozdej cos nestih nabrat
prohráls maryáš
Autor Kamikadze, 30.04.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvá báseŇ je samá záhada.

30.04.2006 22:59:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí