Bláhoví básníci

Bláhoví básníci

Anotace: ...

Noc usíná
unavená zpěvem opilých básníků
kteří doposud nepoznali lásku
A snad nikdy nepoznají
všichni zapomínají
na kouzlo které viděli
za každým rohem
A dnes už nevidí
Jenom hospoda je jejich domovem
Doufají, že ráno
je osvobodí

Jak bláhoví jsou všichni básníci
Autor Jean-Valjean, 30.04.2006
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne všichni básníci chlastají...:)Moc se mi to líbí. 100

08.05.2006 19:58:00 | Erratic

Tak to se mi moc,moc líbí.

01.05.2006 15:42:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí