Rozmazlená

Rozmazlená

Anotace: .....

Ponořím prsty do vína,
jehož chutí staneš se rozmazlená,
přec nevinná.
Ochutnala´s rudé slzy z prstů mých,
koutky zachvěly se - objevil se smích.
Zmámená jsi rozkoší i zákazem,
neposlušna daným příkazem.
Lechtivý smích, podívej, máš
oči unavené...rozmazlené zavíráš..
Autor Lenny, 01.05.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková zvláštně pěkná 100

01.05.2006 15:22:00 | ten v koutě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí