Spatřila jsem krajinu

Spatřila jsem krajinu

Anotace: ******

Spatřila jsem krajinu, co kopyty udusaná hleděla k městu.
Oči zavřené.
Nedočkavá jak svatebčané čekajíc na nevěstu.
Zvědavostí nepopřené.
Spatřila jsem krajinu, jenž na líčkách slzy měla.
Krajinu, co píseń svatební si pěla.
Spatřila jsem stráže, jenž poklad její střeží.
...krajinu, co její stromy jsou jak tisíc věží.
Spatřila jsem krajinu, kde se zasnoubila krása...
...utekla jsem z nebe, kde končí lidská spása.
Autor Lenny, 01.05.2006
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí