Černé řemeslo

Černé řemeslo

Anotace: šrouby šrouby

Klíče , díly , kladivo ,co koukáš?kancelářskej nádivo
To je moje povolání, spoustu lidí vlastně chrání
Brzdy , gumy , sedivo , nehoda?za sklo rovnou pletivo
Co v tuningu mě brání?nic… tak beru, co je k mání

Auta , kola , traktory , povolání pro voly
Řekne si tak každý druhý,což ale…
Bacha mladej…ať neležíš mi pod koly
Těžší než finance ,velké auto, či malé

Ojel je mým kamarádem
Do rodiny beru Plechy
Zpravím všecko, motokrálem
Výhodou než hospodáři, neznám blechy

Není lehké všecko znát, či umět…
Není lehké k běhu motor přimět
Písty , válce , ventily
Bože , času jsme s tím strávili

Pilníkem se ohánět, s pilkou fikat
Chlípníkem jsem v garáži
Kapalinou zavánět, toto musí švikat
Jsem rád , že se díly dováží

Ručky jako kominík
To nemusí mít jen chlípník
Na to máme Solvinu
Kde je špína? Zabiju !
Autor Matu, 01.05.2006
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty vogo, sory, ale mně to hrozně připomíná takový ty socialistický texty... Jako: "Řekni mi, řekni, maminko moje, o čempak zpívají v továrnách stroje! Zpívají, zpívají jako ti ptáci, ať lidé rádi jsou, že mají práci..."
Ale má to pěknej rytmus... To zas jako joo... Docela bych si dokázala představit, jak to někdo rapuje... Na schůzi přátel socialistického svazu...:)

23.11.2006 13:31:00 | agnes...

Mně se to moc líbí, taky jsem se zasmála. Super básnička:-) ze života

01.05.2006 17:22:00 | Sablunicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí