Moje hlava...

Moje hlava...

Anotace: Něco co vážně není optimistické...a tak už to bývá.

Už chápu sebevrahy
i ty jejich činy,
kdy nemohou nic učiniti,
kdy je to pod jejich síly.
O pomoc prosí,
kdo zmáčen jest krví.
Hrozí mi smrtí
a nikdo nedostaví se,
pomoc?...už není.
Život,co to je?
Všechno se mi popletlo.
Nic nedělám správně,
všechno je zkrátka špatně.
Proto se pro jedno kvítí
velké slunce nerozsvítí.
A slzy pomohou už jen velmi málo,
zkrátka každému z nás se něco zdálo.
Sen ošklivý,zlý,
však realita horší jest.
Nikdo dokonalý není
a nic už nebude kvést.
Kapička naděje se uvolnila
a ve velké vodě se utopila,
...než daleko odplavala.

Smutek,nyní to jediné co znám.

Oči zrazují
a pravdu prozrazují.
I přes stálý úsměv na tváři,
vnitru se ubíjí a nezáří
Štěstí nepoznám,
důvod už neznám.
Snad jsem já jediná,
kdo toto prožívá.
Nikomu totiž nepřeji,
tyto své myšlenky,
protože pak častěji
by se hrobky plnily...
Autor l.rosnicka, 02.05.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel to je ten problém!!!Ale fakt to nikomu nepřeju!!!Ta básnička měla být jaksi poukázáním na onu věc...

02.05.2006 17:09:00 | l.rosnicka

Myslím, že lidí s takovejma myšlenka je dost a dost. Takže neboj, nejsi jediná. Já už mám tohle taky za sebou. :)

02.05.2006 14:07:00 | frangir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí