Zrada

Zrada

Anotace: .. když tě někdo podrazí!

Proč na kamaráda si hraje?
A za zády nás pomlouvá?
Proč pro ní nám srdce taje?
A nám do duše promlouvá?

Proč chlácholí nás,
a za zády nás zraňuje?
Stejně nám nakonec zlomí vaz!
A důvěry nás zbavuje!

Proč dělá tohle všechno?
Proč baví se s námi?
Asi je jí všechno jedno!
A dál si hraje na kamarády!

Tak dejte si pozor na ní!
To je rada má!
Nebo vás také zraní!
Věřte té co to zná...
Autor Darsie, 17.12.2004
Přečteno 631x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí